PONTI

PONTI TERMÉKEK

Termékeinket a tradicionális, gondosan válogatott alapanyagok és innovatív technológiák tökéletes kombinációjával hozzuk létre. Egyik generációról a következőre szállnak receptjeink, így gondoskodunk arról, hogy ízletes és friss ételek kerüljenek az Ön asztalára minden nap. Ennek záloga a szigorú higiéniai szabványok és minőségi tanúsítványok pontos betartása.
Tökéletesítse receptjeit egy csipetnyi kreativitással, és a Ponti termékek hozzáadásával!

RÓLUNK

Célunk; hogy a felejthetetlen ízű és kiváló minőségű, hagyományos olasz termékek a világ bármely pontján elérhetőek legyenek. Sőt, több mint cél! Ez a Ponti küldetése, mely 1867 óta a világ vezető ecet különlegességek-, savanyúságok-, olajban tartósított zöldségek-, ízesítők és kész mártások gyártója.

ÉRTÉKEK

A Ponti vállalati kultúrája az ízre épül. Nálunk az ízfokozás annyit jelent, hogy teljes mértékben elköteleződünk a minőség mellett, ezért a természetes összetevőket a legmodernebb gyártási technológiákkal ötvözzük.
Ez az ízteremtés olasz hagyománya, mely a Ponti-filozófia szerves része, és ugyanúgy működik ma is, mint közel 150 évvel ezelőtt.

Ponti

Ponti

Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.