Rummo2018-06-21T13:17:18+00:00
In-food 2000 Kft - a Rummo magyar disztribútora

RUMMO TÉSZTÁK

Azt gondoljuk, hogy Olaszország kultúrája a tészta. Számunkra fontos az étkezés öröme, a jól ismert regionális hagyományok és a kevésbé ismert helyi ételkülönlegességek megőrzése. A Lenta Lavorazione® olyan különleges módszer, amelynek végeredménye egy páratlan tészta.

In-food 2000 Kft - a Rummo magyar disztribútora

A Lenta Lavorazione módszer a tésztakészítés hagyományos, kézműves módja: a legkiválóbb alapanyagok felkutatása, azok gondos, időt nem sajnáló feldolgozása, szem előtt tartva a hozzávalók igényeit és jellemzőit a természet ritmusát követve.

A Lenta Lavorazione módszernek és tésztakészítőink gondos munkájának köszönhetően tanusítvánnyal igazolt, hogy a Rummo tészta megőrzi alakját főzést követően és a tésztához felhasznált liszt kiváló minőségű.

MI A RUMMO TÉSZTÁK TITKA?

Kizárólag a természet nyújtotta legkiválóbb durumbúzát használjuk fel, mert csak így biztosítható a tészta magas fehérjetartalma. Tésztáinkhoz a Sannio völgy legtisztább vizét adjuk.

14,5% fehérjetartalom szemben az olasz piacvezető 12%-os fehérjetartalmával.

In-food 2000 Kft - a Rummo magyar disztribútora
In-food 2000 Kft - a Rummo magyar disztribútora
In-food 2000 Kft - a Rummo magyar disztribútora

MI A KÜLÖNBSÉG?

Előnyök a szakács számára 

In-food 2000 Kft - a Rummo magyar disztribútora
  • A főzési időnek köszönhetően ideje szabadul fel

  • Ha pár perccel tovább marad a tészta a tűzhelyen, az állaga akkor is “Al dente” marad

  • A tészta megőrzi alakját főzést követően

  • A tészta felülete kiválóan felveszi a szószt

… és a falatozóknak!

In-food 2000 Kft - a Rummo magyar disztribútora
  • Kiváló minőségű durumlisztből készül

  • Otthon is éttermi minőségű, “al dente” állagú tészta főzhető

  • 14,5% fehérjetartalom szemben az olasz piacvezető 12%-os fehérjetartalmával

  • A megfőtt tészta garantáltan megőrzi alakját és állagát

Az egyetlen tészta igazolt főzési teljesítménnyel

Tanusítvánnyal igazolt, hogy a Lenta Lavorazione® technológiának, kollégáink szakértelmének, és a felhasznált búza minőségének köszönhetően a Rummo tészta főzést követően is megőrzi eredeti formáját.

A certifikált terméktulajdonságok állandó garantálása érdekében minden tésztatípus esetében folyamatos laboratóriumi ellenőrzések történnek, amelyek végrehajtását két szakács kollégánk irányítja.

In-food 2000 Kft - a Rummo magyar disztribútora

Nézze meg termékválasztékunkat, és válassza a tökéletes “al dente” ízélményt!

Megnézem a Rummo szortimentet!
Megnézem a Rummo magyar márkaoldalt!

Keressen bennünket elérhetőségeinken: 

AJÁNLATKÉRÉS

HoReCa piacfejlesztési vezető: 

Vezér Zsolt
Email: vezer.zsolt@infood2000.hu
Mobil: +36 20 2638412

IRODA ELÉRHETŐSÉGEK

9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.

Telefon:+36 96 556 619
Emailoffice@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu

RAKTÁR

2943 BÁBOLNA,

Dr. Köves János u. 2.

8.00 – 16.00h

AJÁNLATKÉRÉS

HoReCa piacfejlesztési vezető: 

Vezér Zsolt
Email: vezer.zsolt@infood2000.hu
Mobil: +36 20 2638412

IRODA ELÉRHETŐSÉGEK

9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.

Telefon:+36 96 556 619
Emailoffice@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu

RAKTÁR

2943 BÁBOLNA,

Dr. Köves János u. 2.

8.00 – 16.00h