Egy hollywoodi csillag, Lily James lett a Vöslauer ásványvíz arca!

A Vöslauer közel 20 éve jelenít meg reklámfilmjeiben olyan erős nőket, akiknek életstílusát a természetesség és könnyedség jellemzi. A víz első arca 1999-ben Claudia Schiffer lett, 2013-ban pedig Keira Knightley nyitotta meg a hollywoodi sztárok sorát, őt Sienna Miller követte 2015-ben, akivel Lily James is forgatott már párszor.

„Kampányaink elismertek és inspirálóak. Biztosak vagyunk abban, hogy sikerességünkhöz jelentős mértékben hozzájárulnak. 1999 óta vagyunk osztrák piacvezetők, ugyanebben az évben készítettük el az első kampányunkat Claudia Schifferrel.”- nyilatkozta Dr. Alfred Hudler, a Vöslauer cég egyik igazgatója.

Lily Jamest június közepétől láthatják az osztrák nézők a tv-reklámban, valamint a nyomtatott és online felületeken. A szpotot az az Anthony Mandler rendezte, aki Rihanna és más zenei hírességek klippjeinek készítésében is közreműködött. A kampányötlet a Demner, Merlicek & Bergmann ügynökségtől származik.

„Lily természetessége, életöröme és eredetisége az első pillanatban elvarázsolt bennünket. Lily James cseppet sem mesterkélt, pontosan olyan, amilyennek a vásznon látjuk. Természetes üdeség árad belőle.“ – nyilatkozta Birgit Aichinger, a Vöslauer marketing- és belkereskedelmi vezetője. „A Vöslauer víznagykövetei a Vöslauer ásványvízzel együtt a vásárlók mindennapjainak részévé válnak.“ – jegyezte meg Aichinger.

Lily James a Vöslauer új arca