SŰRŰ, ZAMATOS, HEINZ

A legendás Heinz ketchup története 150 évvel ezelőttre nyúlik vissza, akkor alapította ugyanis az amerikai Pittsburgh külterületén Henry J. Heinz és szomszédja a Heinz Noble Company-t.

Ekkor, 1869-ben még senki sem gondolta volna, hogy ez lesz az a cég, amely beteljesíti majd az amerikai álmot, és amely a tartósítószer-mentes kiváló minőségű termékek szinonimájává válik. 

Napjainkra a Heinz világszerte egy kultikus ikonná vált a fogyasztók számára, amely a minőséget, a kényelmet és a kiváló ízvilágot szimbolizálja. Hazánkban is évek óta népszerűek a Heinz termékek. A prémium minőségű ketchup mellett a majonéz, a szójaszósz, a BBQ termékek és a különféle mártások is ott sorakoznak a konyhák polcain. 

A Heinz termékek ismertetőjegye a kitűnő íz, a kimagasló minőség és a magas tápérték.

*Forrás:Euromonitor international Limited:főzési összetevők és élelmiszerek 2023ed, globális értékesítési érték, rsp 2022

HEINZ : 

az első számú ketchup a világon*

Mi teszi a legjobbá?

Az autentikus Heinz Ketchupot a napfényes portugáliai ültetvényeken termő paradicsomból állítják elő.

Mielőtt a paradicsomot felhasználják, 75 különböző vizsgálatnak vetik alá. Átlagosan 148g paradicsom szükséges 100g ketchup előállításához.

In-food 2000 Kft - a Heinz magyar disztribútora
In-food 2000 Kft - a Heinz magyar disztribútora

A Heinz Ketchup nem tartalmaz sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert, likopintartalma viszont jelentős. Az érett, egészséges paradicsomban található természetes festékanyag kiváló antioxidáns: hatékonyan gátolja a szervezetben lezajló káros oxidációs folyamatokat.

A Heinz Ketchup nem csupán összetéveszthetetlen íze, hanem jellegzetes csomagolása miatt is egyedülálló. A szimbólummá vált Heinz palackot 1882-ben szabadalmaztatták, és a hosszú évtizedek alatt csupán hét alkalommal változtattak a formáján.

Heinz termékcsalád: minden alkalomra

Akár mustárról, majonézről, BBQ-ról, vagy más szószról van szó – a Heinz választékában mindenki talál kedvére valót. Kóstolja meg termékeinket és fedezze fel mi teszi a Heinz termékeket a fogyasztók kedvencévé. A forgalmazott kiszerelésekről a szortiment gomb alatt talál információt.

 KETCHUP

  • Mesterséges színezőanyagok, tartósítószerek és sűrítőanyagok nélkül.
  • Vegán és vegetáriánus étrendet követők számára is.
  • Pálmaolajat és gluténtartalmú összetevőket nem tartalmaz.

A ketchup imádók találnak még csípős, chilis, light, illetve kids ketchup-ot is szortimentünkben.

 MUSTÁR

A mustár az egyik legalapvetőbb ételízesítő/szósz, hiszen nagyon széleskörűen felhasználható: húsételek készítéséhez, pácolásához, illetve ideális kísérője a kész sülteknek is, ugyanakkor remek salátaöntetek és szendvicsek is készülhetnek segítségével. 

A Heinz Mustár kiváló ízvilággal rendelkezik, továbbá nem tartalmaz tartósítószert és speciális adagolókupakjának köszönhetően pontosan, cseppmentesen adagolhatjuk a kívánt mennyiséget tányérunkra.

 MAJONÉZ

  • Mesterséges színezőanyagok, tartósítószerek és sűrítőanyagok nélkül.
  • 100% szabad tartásból származó tojásból.
  • Vegetáriánus étrendet követők számára is.

Hagyományos majonézünk mellett kapható még light, illetve különleges ízesített majonézek is.

 BAKED BEANS

Az igazi angol reggeli elengedhetetlen kelléke a paradicsomos bab. A Heinz paradicsomos babok azonban rendkívül sokféle módon felhasználhatók: felmelegítés után a bab pirított toast kenyérre halmozható, sült húsok mellé ízletes köretként tálalható, illetve egyszerűen önmagában, kenyérrel fogyasztva is remek fogás. A Heinz paradicsomos bab kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával, fehér babból és ízletes Heinz paradicsomszószból készül.

 ÉTELÍZESÍTŐK

Széles kínálatot nyújtanak a különféle Heinz ételízesítők és szószok, melyekkel könnyedén feldobhatjuk és variálhatjuk ételeinket.

A Heinz Szója szósz és a Worchester szósz igazi klasszikus, az angol háztartások alapkelléke. Hazánkban is egyre szélesebb körben használják, hiszen egy enyhén savanykás, pikáns ízt kölcsönöz az ételeknek. A Heinz szószok csodálatosan sokoldalúak. Használja sült vagy grillezett húsokhoz és zöldségekhez, gazdagítsa velük a leveseket, pörköltöket.

 BBQ

Tipikus amerikai BBQ feeling – füstös ízesítésével valódi grillhangulatot varázsol asztalunkra. Ideális grillhúsok, sült húsok mellé, de akár pácoláshoz is kiválóan használható.

Az ízletes barbecue szósz hagymával, piros és édes paprikával, finom fűszerekkel és enyhe füstaromával megbolondítva bármilyen hús- és zöldségétel mellé, szendvics vagy dresszing készítéshez is remek választás.

Ismerje meg  még jobban termékeinket!

Magyarországon forgalmazott Heinz termékeink: 

Megnézem a Heinz szortimentet!

Foodservice termékpalettánk: 

Megnézem a Heinz szortimentet!

Keressen bennünket elérhetőségeinken: 

AJÁNLATKÉRÉS

Heinz HoReCa Key Account Manager:

Molnár Viktor

molnar.viktor@infood2000.hu

Mobil: +36 20 407 7583

office@infood2000.hu

IRODA ELÉRHETŐSÉGEK

9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.

Telefon:+36 96 556 619
Emailoffice@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu

RAKTÁR

2943 BÁBOLNA,

Dr. Köves János u. 2.

8.00 – 16.00h

AJÁNLATKÉRÉS

Heinz HoReCa Key Account Manager:

Molnár Viktor

molnar.viktor@infood2000.hu

Mobil: +36 20 407 7583

office@infood2000.hu

IRODA ELÉRHETŐSÉGEK

9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.

Telefon:+36 96 556 619
Emailoffice@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu

RAKTÁR

2943 BÁBOLNA,

Dr. Köves János u. 2.

8.00 – 16.00h