In-food 2000 Kft - a Pfanner magyar disztribútora

A GYÜMÖLCS SZERETETE

A Pfanner név egy családot, egy vállalatot, egy márkát és egy filozófiát jelöl: A tudásunk legjavát adjuk, hogy a természet ajándékaiból kiváló minőségű termékeket állítsunk elő.

A Pfanner minősége a gyümölcsök szeretetében rejlik… közel 170 éve.

In-food 2000 Kft - a Pfanner magyar disztribútora

A Hermann Pfanner Getränke GmbH 1856-ben alakult és teljesen családi tulajdonban van. Prémium minőségű gyümölcsleveket készítünk, melyek a legkiválóbb, leggondosabban kiválogatott alapanyagokból, a legmodernebb gyártási körülmények között készülnek, így kerül a pohárba mindig ízletes, vitamindús ital. 

Az előállítási folyamat minden szintjén magas minőségi elvárásokat támasztunk, amit folyamatos felügyelettel és ellenőrzéssel biztosítunk. A gyümölcs kiválasztásakor, a feldolgozás, a palackozás vagy dobozba töltés során egyaránt a legnagyobb gondossággal járunk el. Innováció, továbbfejlesztés és állandó fejlődés – új termékek és új ízélmények formájában éppúgy, mint bármilyen módon történő optimalizálás formájában – a mi felfogásunk szerint egy élettel teli márka jellemzői. 

Ez az út jól bevált: az eltelt közel 170 év során a Pfanner fogyasztók millióinak bizalmát nyerte el.

PFANNER:

Értékes természet az értékes életért

Ismerje meg termékeinket!

Megnézem a Pfanner szortimentet!
Megnézem a Pfanner márkaoldalt!

Miben különbözik a 100%-os gyümölcslé a nektártól és a gyümölcsitaltól?

100%-os az a gyümölcslé, ami 100%-ban folyékony gyümölcsből van, vagyis kizárt a színezőanyagok és tartósítószerek, valamint a hozzáadott cukor használata. A gyümölcslé keletkezésének azonban két útja lehet. „Frissen préseltnek” nevezzük, ha miután kinyertük a gyümölcsből, dobozba töltjük, vagy a későbbi palackozás céljára ebben a formában tároljuk. Ha a csomagoláson a „koncentrátumból” feliratot látja, a frissen préselt léből az előállító országban vákuumos körülmények között kivonjuk a vizet. A szirupszerű koncentrátumból a vízzel való visszahígítást követően lesz megint gyümölcslé.

In-food 2000 Kft - a Pfanner magyar disztribútora

Néhány gyümölcsben azonban természettől fogva annyi gyümölcssav vagy gyümölcshús van, hogy nem lehet őket 100%-os gyümölcsléként kínálni, hanem először vízzel és cukorral gyümölcsnektárt készítünk, és így tesszük élvezhetővé. 

Ilyenek például a fekete ribizli, a meggy és a banán. A gyümölcsnektár minimális gyümölcstartalmát előírás szabályozza: 25 és 50% között kell lennie, ez gyümölcsfajtától függően változik. A gyümölcsnektár sem tartalmaz színezőanyagot és tartósítószert.

A Pfanner Pure Tea cukor és édesítőszer nélkül ideális ital a természetes és nem édesített felfrissüléshez. Az idők szavára hallgatva a Pfanner Pure Tea speciálisan azoknak a fogyasztóknak készült, akik a nap során elosztva sokat isznak, de eközben nem szeretnének lemondani az ízekről és az élvezetről.

A Pure Tea Gyümölcstea a legkiválóbb csipkebogyók és hibiszkuszvirágok finom BIO-keverékének friss forrázásával készül, amit áfonyából, fekete ribizliből, almából és bodzabogyóból készült természetes aromával ízesítünk. 

A Pure Tea Zöld tea gondosan válogatott zöld bioteafajták friss forrázásával készül, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, hogy gyümölcsös citromlével ízesítve frissítő ízélményt nyújtson. A zöld tea enyhén élénkítő hatása jótékonyan hat a testre és a szellemre, és tiszta felfrissülést nyújt.

A Pure Tea Fehér tea a legjobb fehér tea és illatos bodzavirágok friss forrázásával készül, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, hogy gyümölcsös citromlével ízesítve frissítő ízélményt nyújtson.

REKLÁMUNK

Amikor Peter Pfanner nem épp a kamera előtt áll, hogy TV reklámunkban szerepeljen, akkor a Pfanner GmbH ügyvezetőjeként és társtulajdonosaként dolgozik.

Egy olyan vállalkozás, mint a Pfanner, aki szívvel-lélekkel elkötelezte magát az örömteli élvezet és az egészséges életmód mellett és ezzel nagy sikereket könyvelhet el, az üzleti életben kétségtelenül bizonyos komolyságot mutat.

Ha a minőségről, vagy az üzleti partnereinkkel ápolt kapcsolatról van szó, nem ismerünk tréfát. De a termékeinket, melyek annyi élvezethez és életörömhöz köthetőek, véleményünk szerint nem lehet és nem is szabad túlzott komolysággal bemutatni – Ön is így gondolja?

Keressen bennünket elérhetőségeinken: 

AJÁNLATKÉRÉS

Heinz HoReCa Key Account Manager:

Molnár Viktor

molnar.viktor@infood2000.hu

Mobil: +36 20 407 7583

office@infood2000.hu

IRODA ELÉRHETŐSÉGEK

9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.

Telefon:+36 96 556 619
Emailoffice@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu

RAKTÁR

2943 BÁBOLNA,

Dr. Köves János u. 2.

8.00 – 16.00h

AJÁNLATKÉRÉS

Heinz HoReCa Key Account Manager:

Molnár Viktor

molnar.viktor@infood2000.hu

Mobil: +36 20 407 7583

office@infood2000.hu

IRODA ELÉRHETŐSÉGEK

9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.

Telefon:+36 96 556 619
Emailoffice@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu

RAKTÁR

2943 BÁBOLNA,

Dr. Köves János u. 2.

8.00 – 16.00h