
A GYÜMÖLCS SZERETETE
A Pfanner név egy családot, egy vállalatot, egy márkát és egy filozófiát jelöl: A tudásunk legjavát adjuk, hogy a természet ajándékaiból kiváló minőségű termékeket állítsunk elő.
A Pfanner minősége a gyümölcsök szeretetében rejlik… immáron 160 éve.
A Hermann Pfanner Getränke GmbH 1856-ben alakult és teljesen családi tulajdonban van. Prémium minőségű gyümölcsleveket készítünk, melyek a legkiválóbb, leggondosabban kiválogatott alapanyagokból, a legmodernebb gyártási körülmények között készülnek, így kerül a pohárba mindig ízletes, vitamindús ital.
Az előállítási folyamat minden szintjén magas minőségi elvárásokat támasztunk, amit folyamatos felügyelettel és ellenőrzéssel biztosítunk. A gyümölcs kiválasztásakor, a feldolgozás, a palackozás vagy dobozba töltés során egyaránt a legnagyobb gondossággal járunk el. Innováció, továbbfejlesztés és állandó fejlődés – új termékek és új ízélmények formájában éppúgy, mint bármilyen módon történő optimalizálás formájában – a mi felfogásunk szerint egy élettel teli márka jellemzői.
Ez az út jól bevált: az eltelt 160 év során a Pfanner fogyasztók millióinak bizalmát nyerte el.
PFANNER:
Értékes természet az értékes életért
Ismerje meg termékeinket!
Miben különbözik a 100%-os gyümölcslé a nektártól és a gyümölcsitaltól?
100%-os az a gyümölcslé, ami 100%-ban folyékony gyümölcsből van, vagyis kizárt a színezőanyagok és tartósítószerek, valamint a hozzáadott cukor használata. A gyümölcslé keletkezésének azonban két útja lehet. „Frissen préseltnek” nevezzük, ha miután kinyertük a gyümölcsből, dobozba töltjük, vagy a későbbi palackozás céljára ebben a formában tároljuk. Ha a csomagoláson a „koncentrátumból” feliratot látja, a frissen préselt léből az előállító országban vákuumos körülmények között kivonjuk a vizet. A szirupszerű koncentrátumból a vízzel való visszahígítást követően lesz megint gyümölcslé.
Néhány gyümölcsben azonban természettől fogva annyi gyümölcssav vagy gyümölcshús van, hogy nem lehet őket 100%-os gyümölcsléként kínálni, hanem először vízzel és cukorral gyümölcsnektárt készítünk, és így tesszük élvezhetővé.
Ilyenek például a fekete ribizli, a meggy és a banán. A gyümölcsnektár minimális gyümölcstartalmát előírás szabályozza: 25 és 50% között kell lennie, ez gyümölcsfajtától függően változik. A gyümölcsnektár sem tartalmaz színezőanyagot és tartósítószert.
A gyümölcsital elsősorban gyümölcsös szomjoltóként szolgál, ezért magas a víztartalma. A gyümölcsök itt elsősorban ízt adnak. A gyümölcsfröccsöket némely német nyelvű régióban „Schorle”-nak is nevezik.
Az ital gyümölcsléből és ásványvízből készül, szénsav hozzáadásával. Az alapként szolgáló gyümölcslé ugyanazoknak a követelményeknek felel meg, mint egy 100%-os gyümölcslé. Így egy jó minőségű almafröccs gyümölcslétartalma mintegy 60%.
REKLÁMUNK
Amikor Peter Pfanner nem épp a kamera előtt áll, hogy TV reklámunkban szerepeljen, akkor a Pfanner GmbH ügyvezetőjeként és társtulajdonosaként dolgozik.
Egy olyan vállalkozás, mint a Pfanner, aki szívvel-lélekkel elkötelezte magát az örömteli élvezet és az egészséges életmód mellett és ezzel nagy sikereket könyvelhet el, az üzleti életben kétségtelenül bizonyos komolyságot mutat.
Ha a minőségről, vagy az üzleti partnereinkkel ápolt kapcsolatról van szó, nem ismerünk tréfát. De a termékeinket, melyek annyi élvezethez és életörömhöz köthetőek, véleményünk szerint nem lehet és nem is szabad túlzott komolysággal bemutatni – Ön is így gondolja?
Keressen bennünket elérhetőségeinken:
AJÁNLATKÉRÉS
HoReCa vezető:
Fekete János
Email: fekete.janos@infood2000.hu
Mobil: +36 20 5608563
IRODA ELÉRHETŐSÉGEK
9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.
Telefon:+36 96 556 619
Email: office@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu
RAKTÁR
2943 BÁBOLNA,
Dr. Köves János u. 2.
8.00 – 16.00h
AJÁNLATKÉRÉS
HoReCa vezető:
Fekete János
Email: fekete.janos@infood2000.hu
Mobil: +36 20 5608563
IRODA ELÉRHETŐSÉGEK
9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.
Telefon:+36 96 556 619
Email: office@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu
RAKTÁR
2943 BÁBOLNA,
Dr. Köves János u. 2.
8.00 – 16.00h