RIO MARE

VALÓDI OLASZ ÍZVILÁG

A mediterrán országokban a halak és a tenger gyümölcsei a mindennapi táplálkozás részét képezik. A tonhal gazdag Omega3 zsírsavakban, vitaminokban, foszforban és fehérjében. További nagy előnye, hogy szálkamentes és szagtalan.

A Rio Mare tonhalkonzervek gyártása során a tonhal legnemesebb húsa kerül felhasználásra, amelyet eredeti olasz, aranylóan sárga, lágy olívaolajjal tesznek még finomabbá.

Safe A tonhalkonzervek fogyaszthatók önmagukban, de hozzávalói lehetnek számtalan mediterrán ételnek is. A legtöbb Rio Mare termék alapja a legkiválóbb minőségű sárgauszonyos tonhal (Thunnus albacares), amelyet különböző, gondosan válogatott, egyszerű és eredeti alapanyagok, mint az olívaolaj, paradicsom, kukorica, csípős paprika tesznek még különlegesebbé. A harmonikus, egyedi ízű Rio Mare termékek tartósítószert nem tartalmaznak. Az innovatív termékek előállítása mellett a Rio Mare sokat tesz a környezetvédelemért, a tengerek élővilágának védelméért, a delfinek veszélyeztetése nélküli halászatért is.

Rio Mare a Valódi Olasz Ízvilág. Még több izgalmas információért a Rio Mare-val kapcsolatban látogasson el a www.riomare.hu oldalra!

Rio mare

Rio mare

Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.