RUMMO

„Masters in the art of pasta since 1846.”

Egyenesen Olaszországból.

A Rummo tészták története 1846-ban kezdődött Benevento városában, amikor Antonio Rummo a búza őrlésének művészetével kezdett foglalkozni, és nem sokkal ezután tésztagyártásba kezdett.

A Rummo termékekre azóta is a „lenta lavorazione” (jelentése „lassú feldolgozás”) módszere jellemző, amely közvetlenül a hagyományos, kisiparosokra jellemző tésztagyártás módszerein alapul. A Rummo Lenta Lavorazione termékek magas fehérjetartalommal bírnak, ami pontosan jelzi a Rummo termékek készítésénél felhasznált búza kiváló minőségét.

A Rummo 2010-ben megkapta a „Qualitá Italia” Leonardo díjat az olasz miniszterelnöktől a magas minőségű, erős nemzetközi jelenlétért és fejlődésért.

Rummo Life Is

tészta

Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.