Fenntarthatóan frissítő és egészségmegőrző

 

2021-ben mi is lehetne fontosabb, mint saját és környezetünk jóléte. Erre koncentrál a Vöslauer is termékeivel – kívül és belül. Érezzük jól magunkat úgy, hogy közben odafigyelünk egészségünkre és felelősséget vállalunk a minket körülvevő világért.

Immunrendszerünk védelmére és támogatására nagy hangsúlyt kell fektetnünk nap mint nap. Ne egy kötelező feladatként tekintsünk rá, hanem legyen mindennapjaink természetes része. Ebben segít nekünk most a Vöslauer.

„A nevetés erősíti az immunrendszert és az új Vöslauer Balance is.”

2020 mindannyiunk számára meglepő fordulattal, és nehézségekkel volt tele. A Vöslauer szem előtt tartja a fogyasztók igényeit, figyel a változó életkörülményekre, és ennek megfelelően alakítja ki termékeit. Ezért 2021-ben egy teljesen új, funkcionális itallal jelent meg az áruházak polcain, Vöslauer Balance Juicy piros gyümölcsökkel echinacea-val és C-vitaminnal.

Érett bogyós gyümölcsök természetesen édes íze echinacea-val és a C‑vitamin kombinációja támogatja immunrendszerünket. Egy 0,75 literes palack már a napi C‑vitamin szükséglet több mint 50% ‑át fedezi. A piros gyümölcsök és az echinacea ötvözi az egészséget az élvezettel és közben pozitív hatást gyakorol a szervezetünkre. A Vöslauer Balance Juicy természetes ásványvíz 7%-os gyümölcslé tartalommal, válogatott, kiváló minőségű kivonatokkal kombinálva. Természetesen tartósítószerek hozzáadása nélkül és 100% vegán. Ez az új Balance Juicy az érett bogyós gyümölcsök édes jegyeit hordozza magában a savasság finom összjátékával vegyítve.

Ez az íz egy innovatív kiegészítése az eddigi Balance termékcsaládnak. Ne feledd, hogy az újdonság mellett felfrissülhetsz még többek között a már jól ismert málna-citrom, eper-bors, vörös szőlő vagy citrom ízkombinációkkal is.

Környezetvédelem, fenntarthatóság, felelősségvállalás.

Mit tesz a Vöslauer azért, hogy ez megvalósuljon?

A rePET több, mint egyszerű fenntarthatósági cél: a természeti források megóvása és takarékos használatuk a Vöslauer alapvető filozófiájának része. Minden Vöslauer PET palack 100%-ban rePET anyagból készül 2020 óta.  A jövőben minden csomagolásuk  100%-ban újrahasznosított anyagból fog készülni. 2025-ig a fóliák és címkéik 100%-ban újrahasznosított anyagokból fognak állni. Folyamatosan új irányzatokon és megoldásokon dolgoznak.

Ide évben is tartogat még meglepetéseket számunkra a Vöslauer újrahasznosítás területén. Ha többet szeretnél tudni, keresd fel a márka honlapját, vagy facebook oldalát.